top of page
Education

ASOCIATIA MANUS PENTRU EDUCATIE SI INTEGRARE

CUM MA POT IMPLICA?

Orice proiect social de succes incepe cu implicarea voluntara!

Education

ACCESUL LA EDUCATIE

Pas cu Pas

Asociatia Manus pentru Educatie si Integrare se preocupa, inca din prima zi de la infiintare, pentru gasirea celor mai eficiente solutii in accesibilizarea cat mai buna a Educatiei in Comunitatea Roma. A genera un impact pozitiv in Educatie inseamna nu doar copii mai ascultatori ci si politici nationale mai potrivite aspiratiei noastre de individualizare a educatiei, identificarii talentelor timpurii si prevenirea risipei de talent. De la copiii geniali, si pana la cei cu probleme de invatare, noi avem datoria sa gasim solutii in Educatie care sa respecte individualitatea fiecarui copil.

SERVICII DE SUPORT & MEDIERE

Angajamentul nostru

La Asociatia Manus pentru Educatie si Integrare, in primul rand, gasiti un partener competent de dialog. Rolul nostru este de liant intre problemele comunitatii si autoritati, oferind ambelor "tabere" posibile solutii, cat mai eficiente. Consultarea publica este foarte importanta, iar Manus este prezent, prin delegatii sai, in orice dezbatere publica pe tema educatiei si integrarii in special a tinerilor romi proveniti din medii puternic defavorizate. Cooperarea eficienta intre sectorul public si sectorul privat  este cuvantul cheie in rezolvarea  celor mai multe probleme cu care se confrunta foarte multi tineri, la ora actuala.

Conference

NOUTATI

In aceasta sectiune se vor aseza arhivele noastre foto si articolele realizate in urma activitatilor social-educationale.

Asociatia Manus se afla la inceput de drum, asadar sectiunea de mai jos urmeaza sa se dezvolte in timp.

Saxophone Class

MUZICA, ARTA SI VIITORUL TINERILOR ROMI

NOIEMBRIE 2021

pic4-lovely-girl.png

SCOALA DESCHIDE PERSPECTIVELE IN GANDIRE

DECEMBRIE 2021

Education

LUCRUL IN ECHIPA ESTE PUNCTUL NOSTRU FORTE

IANUARIE 2022

CONTACT MANUS

Adresa: Mun. Caracal Str. Alexandru cel Bun nr.36, Jud. Olt

Presedinte: Dragoi Valeriu
Tel. +40 744 384 567

E-mail: dragoivaleriu47@gmail.com

Multumim pentru Mesaj!

1-removebg-preview.png
bottom of page